Autostoelen Stofferen

Autostoelen Stofferen

Op het moment dat u een auto koopt is het interieur nog mooi en in goede staat. Het nadeel is dat autostoelen door veel gebruik slijten. Dit is een automatisch gevolg van het regelmatig rijden in een auto.

Wanneer de rest van de auto nog in orde is, is het zonde om met zichtbare gebruikersporen in de bekleding te blijven rijden. Een goede oplossing is dan uw autostoelen opnieuw laten stofferen.

Er zijn vele opties om het interieur van een auto te verbeteren, wij zijn hierin gespecialiseerd. Hier kunnen wij bij helpen! Meubelstofferderij Hans Verhoeven is ervaren in het stofferen van autostoelen. Wij laten uw autostoelen er weer uitzien als nieuw!

Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven: Wie zijn wij?

Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven is een meubelstoffeerder die werkzaam is in Stolwijk en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren én volledig opnieuw bekleden van autostoelen. Dit kan meubelstoffeerderij Hans Verhoeven naar wens, smaak en maat waarmaken.

Ons doel is om het idee wat u voor ogen heeft werkelijk te maken. Door ons specialisme in stoffeerderij kunnen wij vele ideeën creëren van een breed scala aan materialen. Hierbij kunt u denken aan stof, kunstleder en leer.

Door onze ervaring kan meubelstoffeerderij Hans Verhoeven ook de optie aanbieden om ontwerpen met verschillende soorten materialen te maken. Wij willen samen met u bekijken waar de mogelijkheden liggen om zo bij het ontwerp van uw dromen te komen. Bent u dus op zoek naar een ervaren meubelstoffeerder in Stolwijk en omstreken, om uw autostoelen te laten stofferen? Dan bent u bij Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven aan het juiste adres!

Openingstijden

Alleen op afspraak

Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven is aangesloten bij de volgende brancheorganisatie:

Contactgegevens

Benedenkerkseweg 59

2821 LA Stolwijk


E-mail: mshv@verhoevenstolwijk.nl


Telefoon: 0653679615

 

Contactformulier

14 + 8 =

Bel ons