Autostoelen Stofferen

 

Auto Stoelen Stofferen

Op het moment dat u een auto koopt is het interieur nog mooi en in goede staat. Het nadeel is dat auto stoelen door veel gebruik slijten. Dit is een automatisch gevolg van het regelmatig rijden in een auto.

Wanneer de rest van de auto nog in orde is, is het zonde om met zichtbare gebruikersporen in de bekleding te blijven rijden.

Er zijn vele opties om het interieur van een auto te verbeteren, wij zijn hierin gespecialiseerd. Hier kunnen wij bij helpen!

Wie zijn wij

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren én volledig opnieuw bekleden van autostoelen. Dit kunnen wij naar wens, smaak en maat waarmaken.

Ons doel is om het idee wat u voor ogen heeft werkelijk te maken. Door ons specialisme in stoffeerderij kunnen wij vele ideeën creëren van een breed scala aan materialen. Hierbij kunt u denken aan stof, kunstleder en leer.

Door onze ervaring kunnen wij ook de optie aanbieden om ontwerpen met verschillende soorten materialen te maken. Wij willen samen met u bekijken waar de mogelijkheden liggen om zo bij het ontwerp van uw dromen te komen.

Openingstijden

MAANDAG & DINSDAG
8.00 tot 17.00 uur

WOENSDAG & DONDERDAG

9.00 tot 16.30 uur

VRIJDAG

8.00 tot 12.30, daarna alleen op afspraak.

Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven is aangesloten bij de volgende brancheorganisatie:

Contactgegevens

Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven

Nijverheidsweg 53

2821 AT Stolwijk

E-mail: mshv@verhoevenstolwijk.nl

Telefoon: (0182) 34 11 99

Mobiel: 06-53 67 96 15

 

Contactformulier

1 + 3 =

Call Now ButtonBel ons