Bootkussens: Uw boot stofferen

Boot Stofferen

De bekleding van het interieur van boten is een andere kunst dan meubels stofferen. Hierbij is het Bij het stofferen van een boot is het van belang dat er rekening gehouden wordt met het feit dat boten blootgesteld kunnen worden aan weersomstandigheden én het feit dat er in boten vaak afwijkende maten van toepassing zijn.

Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven is gespecialiseerd in het stofferen en repareren van bekleding. Tevens hebben wij ervaring met het bekleden van boten. Wij bieden alleen de allerbeste kwaliteit én service. Wij denken met u mee over de bekleding van uw boot en zorgen ervoor dat uw bootkussen wensen waargemaakt worden.

Uw bootkussens stofferen bij Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven

Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven is gespecialiseerd in het repareren én volledig opnieuw bekleden van interieur, zo ook in het stofferen van boten en bootkussens. Dit kunnen wij naar wens, smaak en maat waarmaken. Ons doel is om het idee wat u voor ogen heeft voor de stoffering van uw boot werkelijkheid te maken.

Door ons specialisme in stoffeerderij kunnen wij vele ideën creëren van een breed scala aan materialen. Hierbij kunt u denken aan stof, kunstleder en leer. Door onze ervaring kunnen wij ook de optie aanbieden om bootkussen ontwerpen met verschillende soorten materialen te maken.

Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven wil samen met u bekijken waar de mogelijkheden liggen om zo bij het bootkussen ontwerp van uw dromen te komen. Bent u dus op zoek naar een stoffeerderij in Stolwijk en omstreken voor het stofferen van uw boot? Dan bent u bij Meubelstofferderij Hans Verhoeven aan het juiste adres!

 

Openingstijden

MAANDAG T/M DONDERDAG

8.00 tot 17.00 uur

VRIJDAG

8.00 tot 16.30 uur

ZATERDAG

Alleen op afspraak

ZONDAG

Gesloten

Contactgegevens

 

Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven

Nijverheidsweg 53

2821 AT Stolwijk

E-mail: mshv@verhoevenstolwijk.nl

Telefoon: (0182) 34 11 99

Mobiel: 06-53 67 96 15

Contactformulier

1 + 15 =

Bel ons