Meubelstoffen

Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven biedt een ruime keuze aan verschillende meubelstoffen

 

Meubelstoffen

Meubelstoffen van Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven

Wij hebben een bijzonder grote stoffencollectie, waaruit u uw keuze kunt maken: van klassiek-romantisch tot trendy-eigentijds. Tussen de ruim 2000 stalen zit altijd wel iets wat bij uw interieur en budget past. Ook kunt u meteen zien hoe sterk een bepaalde meubelstof is.

Het kiezen van de beste meubelstoffen is afhankelijk van een aantal factoren: smaak, leefstijl en woonsituatie. Daarnaast is de keuze van meubelstoffen mede bepalend voor de uitstraling van uw meubelstuk en sfeer in uw interieur. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd vakkundig adviseren bij uw keuze. Wij kennen de eigenschappen van de stof, die berekend moeten zijn op langdurig gebruik en woongenot. Alles wordt perfect op maat gemaakt en naar u wens pasklaar geleverd.

Kom Langs

Bekijk ons ruime assortiment

Wilt u graag meer weten over Meubelstoffen? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Of kom langs in ons atelier!
Soorten

Verschillende Soorten Meubelstoffen

Het is belangrijk dat stoffen behaaglijk en warm aanvoelen. Elke meubelstof heeft zijn eigen unieke eigenschap en voordeel. Meubelstoffen onderscheiden twee soorten: natuurlijke meubelstof en synthetische meubelstof.

Natuurlijke meubelstof

Deze meubelstof is gemaakt van natuurlijke materialen. Hierin wordt een onderscheid gemaakt tussen plantaardige materialen en dierlijke materialen. Voorbeelden van plantaardige materialen zijn katoen en linnen. Voorbeelden van dierlijke materialen zijn wol en scheerwol. Deze meubelstof biedt veel comfort en voelt prettig aan. Het geeft een duurzame uitstraling aan uw meubelen. Ook zijn deze meubelstoffen minder brandbaar.

Synthetische meubelstof

Deze meubelstof bestaat uit kunstvezels. Voorbeelden zijn acryl, polyamide, polyester en polypropyleen. Deze meubelstof is niet tot weinig gevoelig voor verkleuring en slijtage. Ook neemt het weinig vocht en vuil op en is het daardoor makkelijk in onderhoud.

Openingstijden

MAANDAG & DINSDAG
8.00 tot 17.00 uur

WOENSDAG & DONDERDAG

9.00 tot 16.30 uur

VRIJDAG

8.00 tot 12.30, daarna alleen op afspraak.

Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven is aangesloten bij de volgende brancheorganisatie:

Contactgegevens

Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven

Nijverheidsweg 53

2821 AT Stolwijk

E-mail: mshv@verhoevenstolwijk.nl

Telefoon: (0182) 34 11 99

Mobiel: 06-53 67 96 15

 

Contactformulier

3 + 5 =

Call Now ButtonBel ons