Stoffeer Materialen

Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven biedt een rijke keuze uit verschillende materialen. Voor elke meubel een unieke stof

Onze materialen

Verschillende Materialen

Elk meubelstuk is uniek en vraagt om een gepaste stof. Daarom biedt Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven keuze uit een rijk assortiment van stoffen. In ons atelier in Stolwijk vind u honderden staalboeken met verschillende soorten stoffen in een groot scala aan kleuren. Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven deelt haar stoffen in 3 categorie├źn in, namelijk:

 

  • Meubelleder. Wanneer u kiest voor meubelleder, wordt uw meubel bekleed in leer. Er zijn veel leersoorten waarmee meubels bekleed kunnen worden. Leder geeft een unieke natuurlijke uitstraling aan het meubilair.
  • Meubelstoffen. Wanneer us kiest voor een meubelstof, wordt uw meubilair bekleed in stof. Ook bij meubelstoffen heeft een keuze uit een groots aanbod. Uw meubilair krijgt door het gebruik van meubelstof een zachtere uitstraling.
  • Outdoorstoffen. Outdoorstoffen zijn bekledingsmateriaal dat specifiek geschikt is voor de bekleding van meubels die blootgesteld worden aan de buitenlucht en weersomstandigheden. We raden deze materiaal categorie dan ook aan voor buitenmeubels en de stoffering van bijvoorbeeld boten.

Openingstijden

MAANDAG & DINSDAG
8.00 tot 17.00 uur

WOENSDAG & DONDERDAG

9.00 tot 16.30 uur

VRIJDAG

8.00 tot 12.30, daarna alleen op afspraak.

Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven is aangesloten bij de volgende brancheorganisatie:

Contactgegevens

Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven

Nijverheidsweg 53

2821 AT Stolwijk

E-mail: mshv@verhoevenstolwijk.nl

Telefoon: (0182) 34 11 99

Mobiel: 06-53 67 96 15

 

Contactformulier

5 + 2 =

Call Now ButtonBel ons