Design Meubels Stofferen

Design meubels stofferen vlakbij Gouda

Is de stoffering van uw design bank of stoel beschadigd en wilt u deze vakkundig laten repareren? Dan is uw meubilair in goede handen bij Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven. Wij zijn ervaren in design meubels stofferen, dus uw meubel is bij ons in veilige handen. Als ervaren meubelstoffeerder garandeert Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven dat de kwaliteit van het klassieke design niet verloren zal gaan. Wij kunnen design meubels stofferen van verschillende merken, zoals Jori, Artifort, Rolf Benz, Leolux, en nog veel meer. Dus wilt u uw design meubilair nieuw leven inblazen? Neem contact met ons op via onze website, of kom langs bij ons atelier in Stolwijk!

Stoffeerder vlakbij Gouda

Zoekt u een stoffeerder vlakbij Gouda voor uw meubels? Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven is gevestigd in Stolwijk, op een kwartiertje afstand vanaf Gouda. Wij zijn een ervaren stoffeerder vlakbij Gouda en beschikken over een zeer uitgebreid assortiment aan stoffen en leder voor het stofferen van uw meubels. Ook design meubels zijn bij ons in goede handen. U kunt een afspraak maken op onze website, dan komen we langs om uw beschadigde meubels te bekijken en een vrijblijvende prijs op te stellen. Daarbij verleent Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven ook advies op maat over de verschillende soorten stoffen in ons assortiment. Wilt u ons assortiment bekijken? Kom dan langs in ons atelier in Stolwijk, vlakbij Gouda!

Design meubels bekleden in Stolwijk

Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven kan vakkundig design meubels bekleden. Bekende merken zoals Jordi, Artifort, Rolf Benz, Leolux, etc, zijn bij onze stoffeerder in veilige handen. U heeft geruime keuze uit ons brede assortiment stoffen en leder van uiteenlopende collecties. Daarbij biedt Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven u deskundig advies over de stofkeuze en het onderhoud ervan. Elk materiaal dat wij aanbieden is in uitmuntende conditie en zal lang meegaan. Laat uw design meubels bekleden door ons in ons atelier in Stolwijk, en u bent verzekerd van optimale kwaliteit.

Bel ons