Caravan/Camper Kussens

Uw Caravan of Camper laten stofferen

Caravan of Camper Stofferen

Voor vernieuwing van het interieur van uw caravan of camper bent u bij Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen en repareren van caravan en camper bekleding. Wij bieden alleen de allerbeste kwaliteit én service.

Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat uw wensen voor het stofferen van uw caravan of camper waargemaakt worden.

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot het stofferen van caravan en camper kussens? Of wilt u alleen even oriënteren naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Uw caravan of camper laten stofferen bij Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven

Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven is gespecialiseerd in het repareren én volledig opnieuw bekleden van caravan en camper kussens. Dit kunnen wij naar wens, smaak en maat waarmaken. Ons doel is om het idee wat u voor ogen heeft met betrekking tot uw caravan stoffering of camper stoffering werkelijkheid te maken.

Door ons specialisme in stoffeerderij kunnen wij vele ideën creëren van een breed scala aan materialen. Hierbij kunt u denken aan stof, kunstleder en leer. Door onze ervaring in het stofferen van caravans en campers kunnen wij ook de optie aanbieden om ontwerpen met verschillende soorten materialen te maken.

Wij willen samen met u bekijken waar de mogelijkheden liggen om zo bij het ontwerp van uw dromen te komen. Dus bent u opzoek naar een stoffeerderij in de buurt van Stolwijk om uw camper of caravan te laten stofferen? Dan is Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven de oplossing!

Openingstijden

MAANDAG T/M DONDERDAG

8.00 tot 17.00 uur

VRIJDAG

8.00 tot 16.30 uur

ZATERDAG

Alleen op afspraak

ZONDAG

Gesloten

Contactgegevens

 

Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven

Nijverheidsweg 53

2821 AT Stolwijk

E-mail: mshv@verhoevenstolwijk.nl

Telefoon: (0182) 34 11 99

Mobiel: 06-53 67 96 15

Contactformulier

6 + 9 =

Bel ons