Wat we doen

Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven is een gespecialiseerd bedrijf in het (her)stofferen en repareren van uw zitmeubels. Wij bieden verschillende services aan en er is keuze uit een uitgebreide collectie stof en ledersoorten

 

Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven

Alles waar op gezeten kan worden, wordt door ons vakkundig gestoffeerd. Naast de ruime keuze in meubelstoffen voor particulieren, hebben wij tevens ook een grote collectie projectstoffen en kunstleders. Deze collectie bestaat uit onder anderen: De Ploeg, Kvadrat, Viva Vinyl en Forbo. Allen met de eigenschappen die je van een projectstof mag verwachten: vuilafstotend, brandwerend of urinebestendig voor bijvoorbeeld de zorgsector. Ook ons vulmateriaal voldoet aan de hoogste eisen. Er is keuze uit verschillende hardheden van polyethers en koudschuim. Verder verwerken wij panteraschuim, presspoly, dacronwatten en polyvlokken.

Vooraf en geheel vrijblijvend ontvangt u een exacte prijsopgave van ons, zodat u achteraf niet voor negatieve verrassingen komt te staan. Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek, waarbij wij antwoord kunnen geven op uw specifieke vragen en eventueel de objecten kunnen bekijken voor een prijsopgave.

Kom langs

Bekijk ons ruime assortiment

Wilt u graag meer weten over Outdoorstoffen? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Of kom langs in ons atelier!

Specificaties

Wat Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven te bieden heeft

Herstoffering

U wilt een frisse wind voor uw interieur, maar vindt het jammer om uw vertrouwde zitmeubels te vervangen? Het aanschaffen van nieuwe zitmeubelen kan behoorlijk in de papieren lopen. Met het laten herstofferen bent u tot wel 50% voordeliger uit, dan wanneer u nieuwe meubels, van vergelijkbare kwaliteit, aanschaft.  Er is oneindig veel keuze in stoffen en leersoorten. Met een andere stof of dessin creëert u eenvoudig een hele andere sfeer en blaast u uw zitmeubelen weer een nieuw leven in. Gelijktijdig wordt ook het zitcomfort weer in oorspronkelijke staat hersteld en uw meubelen worden geheel naar wens aangepast.

Aanpassingen / Reparaties

Bent u nog tevreden met uw zitmeubelen, maar zijn ze alleen aan reparatie toe of missen ze door intensief gebruik het juiste zitcomfort? Wij voeren reparaties uit, waarbij de huidige bekleding intact blijft. Het is ook mogelijk om (koudschuim) vullingen te laten vernieuwen, waardoor het zitcomfort weer in oude staat kan worden hersteld.

Projectstoffering

Naast de meubelstoffering voor particulieren, verzorgen we ook projectstoffering.

Denk daarbij aan:

  • Meubilair in de zorgsector
  • Kantoormeubilair
  • Wacht- en vergaderruimten
  • Zitmeubelen
  • Banken in aula’s, kantine- en restaurantmeubilair
  • Zitbanken in de stuurhut
  • Woonkamer van binnenvaartschepen.

Openingstijden

Alleen op afspraak

Meubelstoffeerderij Hans Verhoeven is aangesloten bij de volgende brancheorganisatie:

Contactgegevens

Benedenkerkseweg 59

2821 LA Stolwijk


E-mail: mshv@verhoevenstolwijk.nl


Telefoon: 0653679615

 

Contactformulier

13 + 14 =

Bel ons