Meubelleder

Naast meubelstof kan uw zitmeubel ook worden gestoffeerd met leder. Onze collectie huiden beslaat een groot spectrum aan kleuren en kwaliteit. Wie kiest voor leer, kiest niet alleen voor een warm en duurzaam product, maar tevens voor de levendigheid die dit natuurlijke materiaal met zich meebrengt. Ondanks dat er voor meubelleer de mooiste huiden worden gebruikt, kan het voorkomen dat er littekens van insectenbeten, schrammen of hoornstoten in het leer zichtbaar zijn gebleven. Ook lichaamskenmerken, zoals grove poriƫnstructuur of nekrimpels kunnen terug te vinden zijn. Dit doet niets af aan de kwaliteit van meubelleder, maar geeft het juist zijn eigen specifieke karakter. Meubelleder is relatief eenvoudig in onderhoud. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden en het onderhoud. Wij werken met meubelleder uit de collecties van onder anderen Ohman, Hulshof, Verotex.

Meubelstoffen

De keuze van meubelstoffen is mede bepalend voor de uitstraling van uw meubelstuk en sfeer in uw interieur. Wij hebben een bijzonder grote stoffencollectie, waaruit u uw keuze kunt maken: van klassiek-romantisch tot trendy-eigentijds. Tussen de ruim 2000 stalen zit altijd wel iets wat bij uw interieur en budget past. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd vakkundig adviseren bij uw keuze. Wij kennen de eigenschappen van de stof, die berekend moeten zijn op langdurig gebruik en woongenot.

Outdoorstoffen

Onze speciale collectie outdoorstoffen is bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld uw buitenmeubilair. Zo zijn de Sunbrella outdoorstoffen spatwaterdicht en vuilafstotend. Met deze collectie stoffen stofferen wij de kussen voor buiten op het dek van uw boot. Mocht het interieur van uw boot of caravan aan vernieuwing toe zijn, informeer dan eens vrijblijvend naar de mogelijkheden. Naast het stofferen van de kussen van uw zit- of loungehoek vervangen wij ook het polyether, waardoor u weer jarenlang comfortabel kunt zitten of slapen.

Collecties

saumviebahnkeymerjabanstoetzswitch
romokvadratduxbuvetex
vivavinylalcantaraohmannleather
deploegsunbrellalogoartiside