Wat we doen


We zijn gespecialiseerd in het (her)stofferen en repareren van uw zitmeubels. Er is keuze uit een uitgebreide collectie stof en ledersoorten. Ook voor uw buitenmeubilair, auto, caravan, boot, of motor bent u bij ons aan het juiste adres.

Herstoffering

U wilt een frisse wind door uw interieur, maar vindt het jammer om uw vertrouwde zitmeubels te vervangen? Het aanschaffen van nieuwe zitmeubelen kan behoorlijk in de papieren lopen. Met het laten herstofferen bent u tot wel 50% voordeliger uit, dan wanneer u nieuwe meubels, van vergelijkbare kwaliteit, aanschaft. Er is oneindig veel keuze in stoffen en leersoorten. Met een andere stof of dessin creƫert u eenvoudig een hele andere sfeer. Gelijktijdig wordt ook het zitcomfort weer in oorspronkelijke staat hersteld.

Aanpassingen/reparaties

Bent u nog tevreden met uw zitmeubelen, maar zijn ze alleen aan reparatie toe of missen ze door intensief gebruik het juiste zitcomfort? Wij voeren reparaties uit, waarbij de huidige bekleding intact blijft. Het is ook mogelijk om (koudschuim) vullingen te laten vernieuwen, waardoor het zitcomfort weer in oude staat kan worden hersteld.

Projectstoffering

Naast de meubelstoffering voor particulieren, verzorgen we ook projectstoffering. Denk aan: meubilair in de zorgsector, kantoormeubilair, wacht- en vergaderruimten, zitmeubelen en banken in aulas, kantine- en restaurantmeubilair, zitbanken in de stuurhut of woonkamer van binnenvaartschepen. Kortom, alles waar op gezeten kan worden, wordt door ons vakkundig gestoffeerd. Naast de ruime keuze in meubelstoffen voor particulieren, hebben wij tevens een grote collectie projectstoffen en kunstleders van onder anderen: De Ploeg, Kvadrat, Viva Vinyl en Forbo. Allen met de eigenschappen die je van een projectstof mag verwachten: vuilafstotend, brandwerend of urinebestendig voor bijvoorbeeld de zorgsector. Ook ons vulmateriaal voldoet aan de hoogste eisen. Er is keuze uit verschillende hardheden van polyethers en koudschuim. Verder verwerken wij panteraschuim, presspoly, dacronwatten en polyvlokken.
Vooraf en geheel vrijblijvend ontvangt u een exacte prijsopgave van ons, zodat u achteraf niet voor negatieve verrassingen komt te staan. Neem contact met ons op voor een oriƫnterend gesprek, waarbij wij antwoord kunnen geven op uw specifieke vragen en eventueel de objecten kunnen bekijken voor een prijsopgave.